Locatie

Waagnatie

Een unieke loods te Antwerpen aan de Scheldekaaien. Naast de schelde, op 700m van het oude stadscentrum, ligt Waagnatie - Expo & Events (Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen). Dit is de ideale setting voor BEER EXPERIENCE.

Waagnatie Beer Experience

Bereikbaarheid
BEER EXPERIENCE

Antwerpen ligt centraal in Europa en is dan ook makkelijk te bereiken. Dat kan met de trein, het vliegtuig, de bus of met de wagen. Een trip zonder zorgen begint hier. Raadpleeg de website van Slim naar Antwerpen voor alle bereikbaarheidsinformatie en slimme alternatieven.

Navigatie : Gebruik op uw navigatiesysteem enkel de straatnaam  ‘Rijnkaai’

Waagnatie bevindt zich in de lage-emissiezone die van toepassing is. Controleer dus zeker via deze link of uw wagen is toegelaten of niet. Voor meer info over de LEZ kan je ook hier terecht. Slimnaarantwerpen.be

Parkeren : Er is een betalende openbare parking naast de Waagnatie.

Navigatie : Gebruik op uw navigatiesysteem enkel de straatnaam Rijnkaai

De 2 dichtstbijzijnde Vélo-stations zijn in de Amsterdamstraat en het station Red Star Line. Velo-antwerpen.be

Tram : Tram 24 (van Silsburg naar Havenhuis), afstappen aan halte Antwerpen London, komt om de 10 minuten. (700 m wandelen) . Slim naar Antwerpen

Trein : Vanuit het station Antwerpen-Centraal geraak je gemakkelijk tot Waagnatie, met een van onderstaande bus/tramlijnen. Dienstregeling van de treinen kan je terugvinden via www.nmbs.be

Hop-on hop-off bus : Bus 17 (van UZA via Centraal Station naar Brouwersvliet), afstappen aan halte Felixpakhuis (1 km wandelen).

Toeristische
Informatie

Welkom in Antwerpen! Laat je inspireren voor een bruisende ervaring vol mode, shopping, gastronomie, cultuur en architectuur. Wat er ook op je citytrip-checklist staat, Antwerpen heeft het allemaal. Visit Antwerp.

Visit Antwerp website

Whether you’re just starting out or a more experienced brewer, Beer Experience is for anyone and everyone who is passionate about beer.