Beer Experience

Brouwexpo met toonaangevende exposanten, biertastings en netwerkmomenten gedurende het evenement. Voor Craft Brouwers, microbrouwers, thuisbrouwers en bierliefhebbers!

February 2025

24

11h → 19h
Locatie De Koninck Antwerp City Brewery

Alles wat u ooit
over bier wou weten.

Netwerking

Beurs

  • Details

Conferentie

  • Details

Gesponsord door

BEER EXPERIENCE
in een oogopslag!

BEER EXPERIENCE is er voor iedereen die gepassioneerd is door bier. Er is van alles te beleven, zowel voor de beginnende als voor de ervaren brouwer. Geïnteresseerd in bier? Starter? Reeds een tijdje aan het brouwen? BEER EXPERIENCE is de ideale beurs voor u. Volg uw passie!

Craft Brewers, thuisbrouwers, biergeeks, marketeers, leveranciers, opiniemakers, café-eigenaars... u wordt op de beurs verwacht. BEER EXPERIENCE is een niet te missen evenement voor brouwers en de personen werkzaam in de biersector. 

Waarom deelnemen?

Beer Experience Networking

Netwerking

Naast het delen van kennis en het ontdekken van de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden, is het ook belangrijk om gezellig rond een goed glas bier te kunnen bijbabbelen met collega’s en gelijkgestemden! Dat is wat BEER EXPERIENCE ook biedt.

U krijgt de kans om oude vrienden terug te zien, bij te praten, nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te werken voor nieuwe projecten.

Programma
Beer Experience Exhibition

Expo

BEER EXPERIENCE is een unieke gelegenheid voor leveranciers, distributeurs, analisten en andere dienstverleners om een gericht publiek van bierprofessionals te ontmoeten die graag meer willen weten over de aangeboden diensten of producten. Brouwers, brouwerij eigenaars, ambachtelijke brouwers, fabrikanten van apparatuur, leveranciers van materialen, distributeurs, bar en retail eigenaren, bier professionals en aspirant-brouwers kijken uit naar nieuwe zakelijke kansen en oplossingen.

Beer Experience Conference

Conferenties

Actuele thema's uit de bierwereld, nieuwe brouwtechnologieën, brouwvaardigheden, verwachtingen van de consument, handel, trends enz. Sleutelfiguren uit de sector delen hun kennis en gaan in debat met collega's. 

Of je nu net begint of een meer ervaren brouwer bent, Beer Experience is er voor iedereen die gepassioneerd is door bier.